Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει κεντρικό λιμάνι της Εύβοιας, καθώς έχει δημιουργηθεί το φαινόμενο της άμπωτης.

Πολύ μεγάλη ανησυχία σε μεγάλο χωριό της Εύβοιας για την κατάσταση στο λιμάνι

Ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει κεντρικό λιμάνι της Εύβοιας, καθώς έχει δημιουργηθεί το φαινόμενο της άμπωτης.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, στο λιμάνι των Αγίων Αποστόλων/ Πετριών στον δήμο Κύμης Αλιβερίου έχει σχηματιστεί το φαινόμενο της άμπωτης, με τα νερά να έχουν τραβηχτεί αισθητά πιο μέσα στη θάλασσα, κάτι που έχει προβληματίσει αρκετά τους κατοίκους.

Οι Άγιοι Απόστολοι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψαροχώρια της Εύβοιας, με αποτέλεσμα στο λιμάνι να βρίσκονται πολλά καΐκια, είτε δεμένα, είτε να διέρχονται πολύ συχνά, καθώς πρόκειται για ψαροκάικα που φορτώνουν και ξεφορτώνουν εκεί.

Όπως είναι λογικό οι ψαράδες ανησυχούν πολύ, διότι εάν το φαινόμενο αυτό συνεχιστεί θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινή τους εργασία, καθώς δεν θα μπορούν να προσεγγίσουν το λιμάνι και ήδη αναγκάζονται να δένουν τα καΐκια τους αλλού, ενώ και τα καΐκια που είναι δεμένα στο λιμάνι θα πρέπει να μετακινηθούν, διότι εάν τα νερά υποχωρήσουν κι άλλο το σκαρί των καραβιών μπορεί να πάθει ζημιά από την επαφή με τις πέτρες της θάλασσας.

Δείτε φωτογραφίες:

www.evima.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης είναι σε εξέλιξη – Πότε υποχωρεί….

Ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης είναι σε εξέλιξη, για να αρχίσει σταδιακά να υποχωρεί από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *