Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τοπικό lockdown στη Σπερχειάδα – Μπλόκα στις εισόδους/εξόδους [εικόνες]

Πρώτη ημέρα τοπικού lockdown στη Σπερχειάδα σήμερα Τρίτη 5/1/2021 και τις εισόδους/εξόδους της πόλης έχουν στηθεί τα σχετικά μπλόκα της Αστυνομίας.

Τα μέτρα περιορισμού που επιβλήθηκαν στην πόλη μετά τα αρκετά κρούσματα κορονοϊού θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 14/1/2021. Η παρουσία τις Αστυνομίας είναι αισθητή, ενισχύθηκε μάλιστα με ικανοποιητικό αριθμό αστυνομικών και γίνονται τακτικές περιπολίες προκειμένου να διασφαλιστεί ο προβλεπόμενος περιορισμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.fonografos.net, τα μπλόκα που έχουν στηθεί είναι τρία. Στη γέφυρα Σπερχειάδας Μακρακώμης, στο Γηροκομείο (Μέριμνα Γήρατος “Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα”) στην ανατολική πλευρά και δυτικά στο  1ο Νεκροταφείο και στο Γυμνάσιο-Λύκειο.
Να σημειωθεί ότι στις 13:30 ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Θανάσης Καρακάντζας με το επιτελείο του έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση με τους τοπικές Αρχές για ενημέρωση-διευκρίνηση των μέτρων. (σχετικό άρθρο εδώ)

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Δείτε τις εικόνες:


   

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπή ρεύματος στα Καμένα Βούρλα

Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Φθιώτιδα Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *