Breaking News

36χρονος βρέθηκε νεκρός σε κλειστή καφετέρια…

Νεκρός εντοπίστηκε 36χρονος από χωριό του Δήμου Καρδίτσας το μεσημέρι στις 4/3/2022 σε καφετέρια  στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το συμβάν σημειώθηκε σε εκτός λειτουργίας κατάστημα (καφετέρια) επί της οδού Τρικάλων με τον 36χρονο να εντοπίζεται νεκρός από φιλικό πρόσωπο σε χώρο εντός του καταστήματος.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες που διαπίστωσαν το θάνατό του καθώς και αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας που προχώρησαν σε έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του.

Για το θάνατο του 36χρονου που κατάγεται από χωριό του Δήμου Καρδίτσας, ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του έχοντας ωστόσο αποκλειστεί από την αστυνομία η εγκληματική ενέργεια.

KarditsaLive.Net

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Δες επίσης

Με μαθητές/τριες του 16ου Πειραματικού Σχολείου είχε….συνάντηση ο Δήμαρχος Λαμιέων Π. Παπαϊωάννου – Απόψεις και προτάσεις απο τα παιδιά για την πόλη!

Για μία “ξεχωριστή και ιδιαίτερα δημιουργική συνάντηση είχα στο Δημαρχείο με τις μαθήτριες και τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *