Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Πέρασε η αντιπρόταση Καραντζούνη για την ονομασία οδού στη Σπερχειάδα και όχι Τζιβελέκα και υπολοίπων Τ.Σ.

 

Η ονομασία οδού στη Σπερχειάδα σε Στάμου Καλαμάρα ήταν το 37ο θέμα και συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 6/4/2023.

Η πρόταση του Δημάρχου Δήμου Μακρακώμης, εισηγείται  στην ουσία την αντιπρόταση του Τοπικού Συμβούλου Σπερχειάδας  Δ. Καραντζούνη.

Σημειώνεται ότι η  πρόταση του προέδρου της Κοινότητας Σπερχειάδας που την ψήφισε η πλειοψηφία, αρχικά  έκανε λόγο να ονομαστεί η οδός  από το Συνεδριακό Κέντρο “Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα” έως τα παλιά Σφαγεία ενώ ο κ. Δ. Καραντζούνης στο Τοπικό Συμβούλιο αντιπρότεινε να γίνει από την οικία του αείμνηστου Δημάρχου μέχρι και τα παλιά Σφαγεία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ” δικαιωματικά αξίζει να ονομαστεί έτσι τιμητικά όλος ο δρόμος αυτός δυτικά, παραπλέυρως του Μέγα ρέματος” που σημειώνεται το Μέγα ρέμα μπαζώθηκε και ενώθηκαν ο οικισμός Κουδέντρων με την Σπερχιεάδα που  ήταν το όραμα που υλοποίησε ο Στάμος Καλαμάρας, άσχετα αν συμφωνούμε ή  όχι.

Στο 6-1 στο Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας, τελικά “περνάει” το 1! Όπως έχει συμβεί και αρκετές περιπτώσεις  – προτάσεις στο Τοπικό Συμβούλιο.

Παρακολουθείστε το σχετικό απόσπασμα βίντεο και επίσης παρακολουθείστε  τι είχε συζητηθεί στο Τοπικό Συμβούλιο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον:

 

 

 

Τζιβελέκας+5: «Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι» για την ονοματοθεσία οδού, αειμνήστου Στάμου Καλαμάρα

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Διάκου, Πατρόκλου, Έσλιν, Βύρωνος

Ενημέρωση για διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Λαμίας  Τμηματική διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Λαμίας. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *