Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανάκληση Kia Sportage SLe: Αντικατάσταση ασφάλειας και καλύμματος στον χώρο του κινητήρα

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοίνωσε ότι, η κατασκευάστρια εταιρεία Kia Corporation σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την εταιρεία KIA ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., γενικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα των Kia στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του μοντέλου Sportage SLe.

Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά σε 192 επηρεαζόμενα οχήματα παραγωγής από Μάρτιο 2014 έως και Οκτώβριο 2015 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα. Στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να εμφανιστεί βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό κύκλωμα μονάδας ελέγχου υδραυλικής λειτουργίας HECU προκαλώντας υπερβολική ένταση ρεύματος και αυξάνοντας τον κίνδυνο θερμικού συμβάντος. Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμη και απαραίτητη η αντικατάσταση μιας ασφάλειας στην ασφαλειοθήκη στον χώρο του κινητήρα που αφορά στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου υδραυλικής λειτουργίας HECU και του καλύμματος με τις επισημάνσεις στην ασφαλειοθήκη.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά και εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, σε έναν Συνεργάτη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών KIA σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση ασφάλειας και καλύμματος στην ασφαλειοθήκη στον χώρο του κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας KIA ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507215 (αρμόδια κ. Μαρία Κατερτζιάδου).

www.newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Β’ Φθιώτιδας: Οι αγώνες ποδοσφαίρου του Σαββατοκύριακου 4-5/2/2023

Δείτε ποιοι αγώνες θα διεξαχθούν για το Πρωτάθλημα της  Β΄ κατηγορίας της  Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *