Παρασκευή , 8 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εγκεφαλικών

Στις 31/10/2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εγκεφαλικών, ο Ελληνικός Οργανισμός Εγκεφαλικών διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων και την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ αυτή την ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση, στην οποία θα ακούσουμε τα προσωπικά βιώματα ασθενών με αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και των φροντιστών τους, και θα βαδίσουμε μαζί τους μέσα στις προκλήσεις της καθημερινότητάς τους.

Η εκδήλωση αυτή αφιερώνεται στον ασθενή με αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και στον φροντιστή του, στους οποίους και απευθύνεται. Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσω του παρακάτω συνδέσμου.
https://attendee.gotowebinar.com/regi…/6538882946601407068

Το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι ένα απροσδόκητο, και για τους περισσότερους ανθρώπους, ένα γεγονός που αλλάζει τη ζωή τους. Μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, πολλοί άνθρωποι, τόσο ως ασθενείς όσο και ως φροντιστές ασθενών με εγκεφαλικό, δεν είναι σίγουροι για το πώς θα εξελιχθεί η καθημερινότητά τους.

Εκτός από τα οικονομικά βάρη, τις επισκέψεις στους Ιατρούς και τις πολλές συνεδρίες θεραπειών, οι ασθενείς συχνά αντιμετωπίζουν συναισθηματικές, σωματικές και γνωσιακές αλλαγές. Όλα αυτά δημιουργούν πολλές προκλήσεις στην καθημερινότητά τους.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χαροπαλεύει 31χρονος αστυνομικός – Διασωληνώθηκε… Δέχθηκε φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στον μηρό Τα εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *