Ακολουθήστε μας στο facebook

«Άνθρωποι-Τόποι» – Έκθεση Φωτογραφίας της λαμιώτισσας Αγγελικής Λαϊνά

Η γνωστή ενδοκρινολόγος Αγγελική Λαϊνά από την Λαμία, ασχολείται επίσης με πάθος με την φωτογραφία και ήδη στο portfolio της έχει αξιόλογες αποτυπώσεις από φωτογραφικά projects που έχει ασχοληθεί.

Αυτές τις ημέρες φιλοξενείται έκθεση της Αγγελικής Λαϊνά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου Κρήτης  φιλοξενεί την ατομική φωτογραφική έκθεση της Αγγελικής Λαϊνά, με θέμα «Άνθρωποι-Τόποι», στην αίθουσα τέχνης στον Ημιώροφο της Δουκός Μποφώρ 20.

Η Αγγελική Λαϊνά

Η Αγγελική Λαϊνά είναι γιατρός Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Λαμία.

Από το 2014 είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Η.) και της Global Photographic Union (GPU). Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις της Ε.Φ.E.H. και συμμετέχει σε παγκόσμιους διαγωνισμούς φωτογραφίας με πολλές διακρίσεις. Της έχει απονεμηθεί, από την GPU, o φωτογραφικός τίτλος GPU CR1. Το φωτογραφικό της ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στη φωτογραφία τοπίου και στην ταξιδιωτική φωτογραφία, προσπαθώντας να καταγράψει μέρη, ανθρώπους και σκηνές καθημερινότητας από χώρες και κοινωνίες που δεν μας είναι τόσο οικείες, απομονώνοντας στοιχεία που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους. Στην έκθεσή της, με θέμα «Άνθρωποι-Τόποι», παρουσιάζεται η ιδιαίτερη σχέση και η σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους και τα μέρη που ζουν και κινούνται, καταγράφοντας την ποικιλομορφία του κόσμου μας και των πολιτισμών του.

Info

Διάρκεια έκθεσης: 1 Μαρτίου έως 22 Μαρτίου

Ημέρες : Δευτέρα 06:00μμ – 09:30μμ &

Τετάρτη 06:00μμ – 09:30μμ

Χώρος Εκθέσεων

Ελληνική Φωτογραφική Εταιρείας Ηρακλείου

Δουκός Μποφώρ 20, 71202,  Ηράκλειο

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Παιανία ο Κ. Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *