Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λοκρών: Η έκθεση φωτογραφίας «Μάτια που νιώθουν, χέρια που μιλούν» σε Κοινότητες της περιοχής

Στην Μαλεσίνα ο πρώτος σταθμός της έκθεσης μετά την Αταλάντη

Ο Δήμος Λοκρών εγκαινίασε την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, στην Αίθουσα του ΚΑΠΗ Αταλάντης την Έκθεση Φωτογραφίας «Μάτια που νιώθουν, χέρια που μιλούν» του George Dryjohn (Γιώργος Ξηρογιάννης).

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι μια φωτογραφική μελέτη συναισθημάτων στην οποία ο George Dryjohn αιχμαλωτίζει με τον φακό του την αιωνιότητα της στιγμής και μας ξεναγεί σε συναισθήματα που αναβλύζουν από σιωπηλά μάτια, από χέρια που μιλούν χωρίς να φθέγγονται. Με τις φωτογραφίες του ανοίγει χαραμάδες στη μοναχικότητα της καθημερινής ψυχής μας, να μπει σαν ηλιαχτίδα η κατανόηση του Άλλου.

Λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε στο κοινό η Έκθεση Φωτογραφίας «Μάτια που νιώθουν, χέρια που μιλούν» η Έκθεση θα μεταφερθεί και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου Λοκρών.

Πρώτος σταθμός θα είναι στη Μαλεσίνα και συγκεκριμένα στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος (είσοδος ΚΕΠ Μαλεσίνας), ώστε να την επισκεφθούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Η διάρκεια της Έκθεσης στη Μαλεσίνα θα είναι από 29 Σεπτεμβρίου ως 7 Οκτώβρη 2022 στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος (είσοδος ΚΕΠ Μαλεσίνας) και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι 08:00 – 15:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου.

 

Η έκθεση φωτογραφίας στην Αταλάντη «Μάτια που νιώθουν, χέρια που μιλούν» [εικ.]

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρώτα κρύα, οι χουχουλιαστές γωνιές του σπιτιού, μετατρέπονται στον ιδανικό χώρο για να διαβάσεις ένα αγαπημένο βιβλιαράκι

Γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει κατάλληλη εποχή για διάβασμα, ειδικά αν ανήκεις στην ιδιαίτερα συμπαθή κοινότητα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *