Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων στα Λύκεια του Δήμου Αγρινίου για την καλλιέργεια της οδηγικής παιδείας

Με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ευαισθητοποίηση των νέων οδηγών ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ανέλαβαν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης ενημερωτικών εκδηλώσεων στα Λύκεια του Δήμου Αγρινίου.
Οι ενημερώσεις ξεκίνησαν από το 1ο, 3ο και 4ο ΓΕΛ και πραγματοποιήθηκαν από τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου Α/Υ’ Αλέξιο Αντωνίου. Στους μαθητές μοιράστηκε ενημερωτικό φυλλάδιο για τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. και αναλύθηκε η σημασία της αμυντικής οδήγησης, η τήρηση των διατάξεων του Κ.Ο.Κ. και η αξία χρήσης του προστατευτικού κράνους και της ζώνης ασφαλείας.

Σε κάθε σχολείο κληρώθηκε για έναν μαθητή ένα προστατευτικό κράνος προσφορά του Δήμου Αγρινίου. «Από τα παιδιά ξεκινά η αλλαγή της κουλτούρας στην οδική συμπεριφορά.

Οφείλω να συγχαρώ την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και ιδιαίτερα το Τμήμα Τροχαίας για την πρωτοβουλία. Ο Δήμος Αγρινίου αντιλαμβάνεται το σπουδαίο ρόλο της ενημέρωσης και είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά μας θα κατανοήσουν την αξία της ασφαλούς οδήγησης.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Διευθυντές Π. Μαδιά, Ευθ. Κότσαλο και Μ. Ζαραβίνα για τη συνεργασία. Θα συνεχίσουμε τις ενημερωτικές εκδηλώσεις και στα υπόλοιπα Λύκεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Aυξημένη κατά 69,9% καταγράφεται η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων Αθήνας- Αττικής το πρώτο δίμηνο του 2023

Θετικά τα μηνύματα στην αρχή του έτους Aυξημένη κατά 69,9% καταγράφεται η μέση πληρότητα των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *