Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Έρχονται νέες αυξήσεις στα καύσιμα…

Τέλος η επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης που  είχε θερμοθετήσει η κυβέρνηση εδώ και μήνες, προκειμένου να περιοριστεί η αύξηση των τιμών των καυσίμων.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, αναμένεται να πάψει η επιδότηση 0,15 ευρώ στην αντλία, ένα μέτρο που ισχύει εδώ και μήνες, παράλληλα μετά fuel pass και fuel pass 2.

Αυτό σημαίνει πως από την 1η Οκτωβρίου οι καταναλωτές θα δουν σημαντικές αυξήσεις στο πετρέλαιο κίνησης. Σύμφωνα με την πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης, fuelprices.gr, σήμερα η μέση τιμή του πετρελαίου κίνησης στην Ελλάδα είναι 1,907 ευρώ.

Εφόσον δεν υπάρχει κάποια αλλαγή τις τελευταίας στιγμής, η τιμή του πετρελαίου κίνησης θα ξεπεράσει κατά πρώτον τη τιμή της απλής αμόλυβδης αλλά, και επιπλέον θα ξεπεράσει κατά μέσο όρο και τα δύο ευρώ το λίτρο.

Η κυβέρνηση με την επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης στην αντλία φαίνεται πως εστιάζει πλέον στη… θέρμανση και όχι στην κίνηση, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Έτσι γίνεται γνωστό πως μετά τον «θάνατο» των fuel pass, έρχεται ξαφνικός θάνατος και για την έκπτωση 0.15 λεπτά στην αντλία με ταυτόχρονη όμως επιδότηση 0,25 ευρώ στο πετρέλαιο θέρμανσης, επίσης στην αντλία.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Τα δρομολόγια των κινητών Αστυνομικών μονάδων έως 11/12

Αναλυτικά τα δρομολόγια των κινητών Αστυνομικών μονάδων για την εβδομάδα από 5 έως 11-12-2022 “Παρακαλούμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *