Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Οικονόμου για εσωκομματικές εκλογές – Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Σπ. Κωσταρά και στα μέλη της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας

Γ. Οικονόμου για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας: Ο πολιτικός μας οργανισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φωνής της κοινωνίας

Περί τα 135.000 μέλη αναμένεται να ψηφίσουν σήμερα, ημέρα διεξαγωγής σε ολόκληρη τη χώρα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή των Προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π., των μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε.

Μάλιστα, άνω του 30% όσων εγγράφησαν, αποτελούν νέα μέλη, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα της Ευρώπης.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Με αφορμή τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Οικονόμου, ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, ανέφερε:

«Η σημερινή διαδικασία αποτελεί την τρανή απόδειξη πως ο πολιτικός μας οργανισμός όχι μόνο δεν ανήκει στο παρελθόν, αλλά για ένα μεγάλο κόμμα, όπως η Νέα Δημοκρατία, αποτελεί ζωτικό κύτταρο. Ο πολιτικός μας οργανισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φωνής της κοινωνίας. Οι πολιτικές της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Κυβέρνησής μας, ανανεώνουν καθημερινά το κόμμα μας, διευρύνουν και μεγαλώνουν τη Νέα Δημοκρατία. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Παράλληλα και όσον αφορά στη Φθιώτιδα, όλοι οι υποψήφιοι ανακηρύσσονται εκλεγέντες για το αξίωμα, για το οποίο δήλωσαν υποψηφιότητα, καθώς οι υποψηφιότητες είναι ισάριθμες με τις θέσεις, ενώ πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας παραμένει ο κ. Σπύρος Κωσταράς.

«Συγχαρητήρια στα παλιά και στα νέα μέλη που στελεχώνουν τις οργανώσεις μας στη Φθιώτιδα. Καλή δύναμη στον Πρόεδρο, κ. Σπύρο Κωσταρά, στο έργο του. Οι αρχές και οι αξίες της παράταξής μας είναι ζωντανές, επίκαιρες και δεν σταματούν να προσελκύουν νέους συμπολίτες μας, που ταυτίζονται μαζί τους. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σήμερα εργάζεται συστηματικά και αποτελεσματικά για να κάνει τη ζωή όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων καλύτερη και αυτό είναι που γεμίζει με δύναμη τις τοπικές μας, τον πολιτικό οργανισμό μας, να συνεχίσουν την αποστολή τους» σημείωσε ο Υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Οικονόμου.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου

Ιερά κατανυκτική αγρυπνία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο Ιερό Παρεκκλήσιο Ευαγγελισμού της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *