Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Σαρακιώτης: «ΛΑΡΚΟ τέλος από 1η Αυγούστου με απόφαση Μητσοτάκη!!!»

Γ. Σαρακιώτης: «ΛΑΡΚΟ τέλος από 1 η Αυγούστου με απόφαση Μητσοτάκη!!!»

«Με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη σταματά η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ από την 1 η Αυγούστου. Ο κατήφορος δεν έχει τέλος.» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του μετά και τιςτελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη μεγαλύτερη μεταλλευτική βιομηχανία της χώρας, οΒουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ΓιάννηςΣαρακιώτης.

Αναλυτικότερα ο κ. Σαρακιώτης σημειώνει:

«Η απαξίωση της ΛΑΡΚΟ συνεχίζεται. Νέο επεισόδιο στο δράμα η δρομολόγηση τηςδιακοπής της παραγωγικής δραστηριότητας στις αρχές του Αυγούστου. Μετά την ψήφιση τηςκατάπτυστης τροπολογίας του Φεβρουαρίου του 2020 που άνοιξε το δρόμο για το ξεπούλημα της,η οποία και ψηφίστηκε μόνο από τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και μετά την τροπολογίαπου έφερε το Υπουργείο Οικονομικών τον Ιούνιο του 2022, η οποία άνοιξε το δρόμο για τηναπόλυση των εργαζομένων, γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της Κυβέρνησης να σταματήσει ηπαραγωγική δραστηριότητα την 1η Αυγούστου.

Το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για το μέλλον της εταιρείας και των εργαζομένων της.Η οικονομική δραστηριότητα που αναπτύσσεται γύρω από την εταιρεία, η αναπτυξιακή προοπτικήκαι η κοινωνική συνοχή της περιοχής απειλούνται ευθέως. Την περίοδο που οι τιμές του νικελίουεκτοξεύονται, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει εμμονικά την υλοποίηση τουσχεδίου της. Ένα σχέδιο που περιλαμβάνει απολύσεις, απαξίωση και βαθιά φτωχοποίηση.»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νεκρός 55χρονος άντρας – Καταπλακώθηκε από δέντρο

Τραγωδία με 55χρονο δασεργάτη ο οποίος καταπλακώθηκε από δέντρο(πεύκο) την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες κοντά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *