Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Άνοιξη σηματοδοτεί για πολλούς ενήλικες και παιδιά την εμφάνιση εποχικών αλλεργιών

O καθημερινός καθαρισμός της μύτης αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού για ελεύθερη αναπνοή χωρίς προβλήματα.

Η Άνοιξη σηματοδοτεί για πολλούς ενήλικες και παιδιά την εμφάνιση εποχικών αλλεργιών. Στα βασικά συμπτώματα συγκαταλέγονται το φτάρνισμα, η ρινική καταρροή, ο κνησμός, η δακρύρροια και η ερυθρότητα. Το πιο κοινό από τα συμπτώματα της εποχικής αλλεργίας είναι το αλλεργικό συνάχι ή αλλεργική ρινίτιδα. Το αλλεργικό συνάχι είναι εξαιρετικά κοινό, με το 10 έως το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού να πάσχει από αυτό.

Ποια είναι τα προβλήματα που προκύπτουν από τη βουλωμένη μύτη

Η αναπνοή αποτελεί μια σχεδόν αυτοματοποιημένη λειτουργία του οργανισμού, την οποία τις περισσότερες φορές θεωρούμε δεδομένη. Τα πράγματα αλλάζουν όταν δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε καλά, καθώς παρατηρείται δυσκολία στον ύπνο η οποία κατά συνέπεια εκδηλώνεται με υποτονικότητα στη διαχείριση απλών, καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως η δουλειά, το διάβασμα, η γυμναστική, και επηρεάζει την ψυχολογία μας.

Πως να ανακουφιστείτε από την αλλεργική ρινίτιδα
O καθημερινός καθαρισμός της μύτης αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού για ελεύθερη αναπνοή χωρίς προβλήματα. H ένταξη στην καθημερινή μας ρουτίνα του φυσικού spray Otrimer συμβάλει ενεργά στη διατήρηση της ενυδάτωσης της ρινικής κοιλότητας έτσι ώστε να πραγματοποιεί ανεμπόδιστα τις λειτουργίες της. Το ρινικό σπρέι Otrimer της οικογένειας προϊόντων Otrivin, καθαρίζει και ενυδατώνει τη μύτη με φυσικό τρόπο χωρίς να περιέχει συντηρητικά, καθώς αποτελεί ένα 100% φυσικό ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού που δρα αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της περίσσειας βλέννας και των αλλεργιογόνων όπως είναι η σκόνη και η γύρη από τη μύτη μας.

Ένας με δύο ψεκασμοί με Otrimer σε κάθε ρουθούνι, είναι αρκετοί για την ενίσχυση της λειτουργίας της μύτης, ιδιαίτερα την περίοδο έξαρσης των αλλεργιογόνων.

Note! Στα πλεονεκτήματα του αξίζει να αναφέρουμε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει κανείς χωρίς περιορισμό μέσα στην ημέρα, καθώς είναι ένα προϊόν φυσικό, χωρίς συντηρητικά που έχει δημιουργηθεί για να αποτελεί τον καθημερινό σας σύμμαχο στην ελεύθερη αναπνοή!
Protothema.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του (ΚΕΑ) στην Π.Ε. Καρδίτσας από τις 5/12

Ο Δήμος Καρδίτσας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *