Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Μακρακώμης, με ψευτιές… 17/3 [ΒΙΝΤΕΟ]

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Μαρτίου 2023, η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής Μακρακώμης

Για μία ακόμη φορά, απών ήταν ο δήμαρχος και πλέον πρέπει να τίθεται ξεκάθαρα το ζήτημα αντικατάσταση του μετά από τόσες συνεδριάσεις που είναι απών.

Σε τέτοιους “χαλαρούς” ρυθμούς που κινείται λέτε να μην κατέβει στις εκλογές, αφού πλέον αδιαφορεί;;;

Από πλευράς αντιπολίτευσης ήταν παρών δια ζώσης ήταν ο κ. Θύμιος Παπαευθυμίου και ο κ. Μπήτος μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σε γενικές γραμμές πραγματοποιήθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος, για να βγάλετε τα συμπερασματά σας, όσοι παρακολουθήσετε το βίντεο της συνεδρίασης.

Έκτακτο θέμα που μπήκε, ήταν  ο καθαρισμός των φρεατίων με τη σύμβαση όπως ειπώθηκε να φτάνει το κόστος στις 29.000€.  Αναπτύχθηκε  συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που θα γίνονται οι καθαρισμοί ενώ αυτό που πρέπει να επισημανθεί  είναι ότι ανάλογοι καθαρισμοί που σχεδιάζονται για τώρα την άνοιξη, κανονικά θα έπρεπε να προγραμματίζονται για το Σεπτέμβριο…

Επιπρόσθετα ορθό θα είναι να γίνεται έλεγχος από ειδική επιτροπή ως προς τον καθαρισμό των φρεατίων και όχι από την ίδια τη Δημοτική Αρχή για ευνόητους λόγους.

Ο δημοτικός Σύμβουλος κ Μπήτος αναφέρθηκε στα έξοδα-δαπάνες για τα απορριμματοφόρα ενώ εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε ως ψεύτες τους κυρίους της  Δημοτικής Αρχής, καθώς στον ΦΟΔΣΑ δηλώνουν ότι κοστίζουν 42.000€ ενώ αλλού όπως στο Δ.Σ. δηλώνουν  80.000€. και κόμη περισσότερα, τελικά η αλήθεια ποιά είναι και ποιό το ψέμα….

Με τον τρόπο αυτό ο κύριος Μπήτος τους έβγαλε ψεύτες ανακριβείς και φυσικά αναξιόπιστους…

Αξιοσημείωτο επίσης είναι τα χρήματα που θα δαπανηθούν για την Εθνική  Επέτειο της 25ης Μαρτίου  το κάθε στεφάνι  φτάνει στο ποσό των 33,50€!!!

Παρατηρούμε ότι κάθε χρόνο όλο και αυξάνεται το κόστος των στεφανιών….  Ακριβαίνουν μάλλον οι…. δάφνες;;;; (έρχονται από τους Δελφούς)

Εύλογο ερώτημα προς Δημοτική Αρχή είναι αν την ίδια διαχείριση -μιλάμε για κακοδιαχείριση φυσικά- θα έκαναν και στο σπίτι τους…

Ειδικά τώρα που ο Δήμος Μακρακώμης με τόσα πολλά άτομα “προσωπικό” που έχει, θα μπορούσε από μόνος του να φτιάξει τα στεφάνια και να γλιτώσει αυτό το κόστος…
Η Δημοτική Αρχή επιδεικνύει – και πληρώνει- μία “αδικαιολόγητη” χλιδή…

Παρακολουθείστε το βίντεο από την συνεδρίαση που κατέγραψε ο www.fonografos.net.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Για ποια θέματα συνεδριάζει υπό τον Πρωθυπουργό, το Υπουργικό Συμβούλιο

Στις 11:00 την Τρίτη 28/3/2023 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *