Breaking News

Καμένα Βούρλα: Χιλιάδες κόσμου στην συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης, αφιέρωσε τη συναυλία στον Πρόεδρο της Κοινότητας Καινουρίου, Παναγιώτη Θώμο, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωήδείτε εδώ σχετικό άρθρο.

Με τη μεγάλη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη το βράδυ του Σαββάτου 27 Αυγούστου 2022 ολοκληρώθηκε το Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Περίπου 2.500 κόσμου απόλαυσε μπαλάντες, ροκ ενέργεια, χιούμορ και αυτοσαρκασμό, αλλά και τραγούδια «σταθμούς» του ξεχωριστού καλλιτέχνη και όχι μόνο, ο οποίος δικαίωσε για μια ακόμη φορά όσους τον κατατάσσουν ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες ερμηνευτές της γενιάς του, αλλά και την αμφίδρομη σύνδεσή του με το κοινό, που «μαγεύτηκε» από την αυθεντική και γεμάτη συναίσθημα σκηνική του παρουσία.

https://www.youtube.com/watch?v=u2eqsiUWAvw

Τον Μίλτο Πασχαλίδη συνόδευαν οι μουσικοί: Νίκη Γρανά ακορντεόν – τραγούδι, Δημήτρης Μουτάφης μπάσο – τραγούδι, Γιάννης Μπελώνης πιάνο, Πάρις Περυσινάκης λύρα, Δημήτρης Σινογιάννης ηλεκτρική κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης τύμπανα και Θύμιος Παπαδόπουλος πνευστά.

 

Δες επίσης

Φθιώτιδα: “Καλό ταξίδι Έφη μας” – Θλίψη για 49χρονη μητέρα δύο παιδιών που έφυγε από την ζωή…

Θλίψη για εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Λαμίας που έφυγε από την ζωή Δυσάρεστη είδηση από το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *