Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Άνοιξαν τα καταστήματα στις 10:00 – Πρόστιμο 5.000€ και αναστολή λειτουργίας για όσους δεν τηρούν το νέο ωράριο

Και στην Λαμία  τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν στις 10:00 το πρωί σήμερα Δευτέρα 22/11,  όπως επιβλήθηκε με νέα μέτρα λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Όπως είχε ενημερώσει ο www.fonografos.net, η Λαμία συμπεριλαμβάνεται στις πόλεις που αφορούν τα συγκεκριμένα μέτρα  που ανακοινώθηκαν το Σάββατο 20/11/2021.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.fonografos.net, πολλά ήταν τα καταστήματα που άνοιξαν στις 10:00, ωστόσο ήταν και αρκετά που άνοιξαν στις 09:00 καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν το γνώριζαν…

Σημειώνεται ότι τα μέτρα κάνουν λόγο για ωράριο από τις 10:00 έως τις 21:00 για να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Το συνεχόμενο ωράριο μέχρι τις 21:00 δεν είναι υποχρεωτικό – διαμορφώνεται όπως καθορίζει ο εκάστοτε Εμπορικός Σύλλογος, ωστόσο είναι υποχρεωτικό τα εμπορικά καταστήματα να ανοίγουν στις 10:00, όχι νωρίτερα!

Σε περίπτωση που αυτό δεν τηρείται, τότε θα επιβάλλεται πρόστιμο 5.000€ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας.

Επί της ουσίας δηλαδή, αυτό που αλλάζει στα εμπορικά καταστήματα της Λαμίας είναι  ότι δεν θα ανοίγουν στις 09:00 όπως γίνεται από τα περισσότερα, αλλά στις 10:00 για όσο χρονικό διάστημα ισχύσουν τα νέα αυτά  μέτρα.

Βέβαια, όπως πολλοί επαγγελματίες ανέφεραν, το μέτρο αυτό δεν έχει ορθή εφαρμογή στην πόλη της Λαμίας καθώς δεν έχουμε την τόση εμπορική κίνηση όπως σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας που πραγματικά παρατηρείται συνωστισμός… 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Όθωνος

Ενημερωθείτε για την διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Λαμίας Προκειμένου να γίνουν απαραίτητες εργασίες στα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *