Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με μαθητές του 4ου Λυκείου Λαμίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου

 

Για τη Δημοτική Αρχή αποτελούν πρώτης προτεραιότητας  οι περιβαλλοντικές δράσεις σημείωσε προς τα παιδιά ο κ. Παπαϊωάννου

Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας της Α’ Λυκείου του 4ου ΓΕΛ

Η περιβαλλοντική εκπαίδευση, η συμπεριφορά και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μαθητών με χώρες του εξωτερικού απασχόλησαν τη συνάντηση ανάμεσα στο Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου και την περιβαλλοντική ομάδα της Α΄ Λυκείου του 4ου ΓΕΛ.

Συγκεκριμένα, έπειτα από πρόσκληση του Ελληνικού Σχολείου (Γυμνασίου-Λυκείου) Βουκουρεστίου «Αθηνά», στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος, της εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών στη Ρουμανία και της αδελφοποίησης των δύο σχολικών κοινοτήτων, μαθητές της Α΄ Τάξης του 4ου Λυκείου Λαμίας συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια Βασιλική Ηλιοπούλου, ενημέρωσαν το Δήμαρχο Λαμιέων για το σκοπό του παιδαγωγικού ταξιδιού μέσα από τη μαθησιακή προσέγγιση, σε μια αμφίδρομη επικοινωνία των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων έδειξε το ενδιαφέρον του για τα περιβαλλοντικά θέματα που αφορούν τις εκπαιδευτικές κοινότητες μέσα από την καθημερινότητα τους και έδωσε αναμνηστικά δώρα, τα οποία θα αποδώσουν οι μαθητές κατά την επίσκεψη τους στη Ρουμανία.

Παράλληλα τόνισε ότι για τη Δημοτική Αρχή αποτελούν πρώτης προτεραιότητας περιβαλλοντικές δράσεις που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα των σχολείων και του κοινωνικού συνόλου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ποιες πληρωμές θα γίνουν από από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 22 έως 26/4

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 22 έως 26 Απριλίου 2024 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *