Συγκλόνισε τους πάντες ο μαθητής, ο Κωνσταντίνος, με την ενέργεια του στην μαθητική παρέλαση της Λαμίας
Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, σε μία πιο ανθρώπινη στάση και προσέγγιση πέραν του θεσμικού του ρόλου, συνάντησε τον μαθητή που στην παρέλαση σηκώθηκε από το αμαξίδιο.
“Η εικόνα του να σηκώνεται και να βαδίζει με τη στήριξη του συμμαθητή του, ξεπερνώντας τα όριά του, είναι ένα μάθημα ζωής για όλους μας” υπογραμμίζει ο κ. Παπαϊωάννου.
Αναφέρει αναλυτικά για αυτήν την συνάντηση:
“Ένιωσα τη βαθιά επιθυμία, εκφράζοντας το σύνολο των δημοτών μας αλλά και των πολιτών απ’ όλη την Ελλάδα, να επισκεφθώ το μαθητή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας, στο πρόσωπο του οποίου, κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, είδαμε έναν σύγχρονο ήρωα.
Η εικόνα του να σηκώνεται και να βαδίζει με τη στήριξη του συμμαθητή του, ξεπερνώντας τα όριά του, είναι ένα μάθημα ζωής για όλους μας. Είναι μια απόδειξη ότι η θέληση μπορεί να νικήσει κάθε δυσκολία και πως η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων μπορεί να κάνει θαύματα. Είναι ένα συγκλονιστικό παράδειγμα για όλους μας.
Ως Δήμος, στεκόμαστε δίπλα σε όλους όσοι αγωνίζονται για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, μια κοινωνία όπου η διαφορετικότητα δεν είναι εμπόδιο, αλλά πηγή δύναμης.”
Λαμία – συγκλονιστική στιγμή! Μαθητής σηκώθηκε από το αμαξίδιο και παρήλασε!!! [ΦΩΤΟ]