Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Οικονόμου με τους Φθιώτες διασώστες της ΕΜΑΚ που βρέθηκαν στην Τουρκία μετά τους σεισμούς

Με δύο διασώστες από την Φθιώτιδα, τον Δημήτρη Φύκα και τον Αντώνη Κατσινέλο, συναντήθηκε ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου.

Αναφέρει σχετικά για αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση ο κ. Οικονόμου:

“Συναντήθηκα σήμερα με δυο συμπατριώτες μας, τον Αντώνη από την Κάτω Τιθορέα και τον Δημήτρη από τον Σταυρό, οι οποίοι, ως μέλη της ΕΜΑΚ, βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Τουρκία και μαζί με τους συναδέλφους τους είχαν σημαντική συμβολή στο να σωθούν ανθρώπινες ζωές μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη γειτονική χώρα.

Μου μετέφεραν τις συγκλονιστικές τους εμπειρίες με σε εξαιρετικά δυσμενείς και αντίξοες συνθήκες, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους και αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη στον τουρκικό λαό μπροστά στην τραγωδία που βιώνει.

Η Πατρίδα μας, η Ελλάδα, ήταν από τις πρώτες χώρες που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα των τουρκικών αρχών για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Μετέφερα στον Αντώνη και τον Δημήτρη το σεβασμό, την αναγνώριση και την υπερηφάνεια που βλέπει ο ελληνικός λαός στο πρόσωπο των ιδίων και των συναδέλφων τους.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, 24/3/2023

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *