Δευτέρα , 5 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Οικονόμου σε μεγάλες εργοστασιακές μονάδες της Λοκρίδας και στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης

 

Ο Υφυπουργός και υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου, ενημερώνει για τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στη Λοκρίδα

“Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα την καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και τυποποίησης ελαιόλαδου, πυρηνέλαιου και σπορελαίων Nutria, στον Άγιο Κωνσταντίνο. Συναντήθηκα με στελέχη και εργαζομένους, είδα από κοντά τον τομέα παραγωγής μιας επιχείρησης που στηρίζει την τοπική κοινωνία και οικονομία με θέσεις εργασίας και οικονομικό κύκλο, ενώ καθιστά το ελληνικό ελαιόλαδο εξαγώγιμο προϊόν σε 30 χώρες.

Στην Αταλάντη, επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας και συνομίλησα με τη Διευθύντρια, ιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι προσφέρουν πολύτιμες παροχές υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Συζητήσαμε για αυτά που έγιναν, αυτήν την πρώτη μας τετραετία και όσα είναι προγραμματισμένα να γίνουν, καθώς η δημόσια υγεία αποτελούσε και θα συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα για την Νέα Δημοκρατία.

Επόμενος σταθμός ήταν η AtlasTapes SA, μια εμβληματική εταιρεία κατασκευής αυτοκόλλητων ταινιών, η οποία κατατάσσεται στη λίστα των κορυφαίων Ευρωπαίων παραγωγών με υψηλά ποσοστά εξαγωγικής δραστηριότητας, αποδεικνύοντας ότι η επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας μπορεί να ξεπεράσει τα όρια της Φθιώτιδας.

Έπειτα επισκέφτηκα την ΕΖΑ, την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, και είδα από κοντά τον τρόπο παραγωγής και τη λειτουργία της ζυθοποιίας, η οποία κρατά την ελληνική παράδοση ζωντανή, εκπαιδεύοντας νέες γενιές ζυθοποιιών-βυνοποιών και εξασφαλίζοντας τη βιώσιμη συνέχεια του κλάδου.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

  Μήνυμα Αρχιεπισκόπου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *