Πέμπτη , 1 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Γ. Οικονόμου σε Ομβριακή, Ι.Μ Αγ. Αθανασίου, στο εργοστάσιο «Δ. Νομικός» και οινοποιεία σε Βαρδαλή και Δομοκό

 

 

Γ. Οικονόμου: Επίσκεψη στην Ομβριακή, την Ι.Μ Αγ. Αθανασίου, το εργοστάσιο «Δ. Νομικός» και οινοποιεία σε Βαρδαλή και Δομοκό

“Ο πρωτογενής τομέας και η τοπική επιχειρηματικότητα αποτελούν προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία” υπογραμμίζει ο κ. Οικονόμου.

 

Ενημερώνει ο υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κ. Γιάννης Οικονόμου για την σημερινή (2/5/2023) περιοδεία του σε περιοχές του Δομοκού:

 

“Σήμερα το πρωί βρέθηκα στην Ομβριακή και την Ιερά Μονή του Αγίου Αθανασίου για την εορτή του Αγίου, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ.κ Συμεών, να χοροστατεί στη λειτουργία. Συνάντησα φίλους και μίλησα μαζί τους για ό,τι απασχολεί την καθημερινότητά τους, για τα βήματα που έγιναν αυτήν την πρώτη μας τετραετία για τους αγρότες και τους παραγωγούς μας και όσα θα γίνουν μετά τη νέα νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Η ξενάγηση στο εργοστάσιο επεξεργασίας τομάτας «Δ. Νομικός» αποτέλεσε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να διαπιστώσω από κοντά πώς λειτουργεί μια μεγάλη και ιστορική επιχείρηση που δημιουργεί θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία, στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, ενώ παράλληλα διακρίνεται για την εξαγωγική της δραστηριότητα. Επόμενοι σταθμοί της επίσκεψής μου ήταν οινοποιεία σε Δομοκό και Βαρδαλή, τα οποία αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πώς ο ελληνικός οίνος βρίσκεται ανάμεσα στα κατεξοχήν εξαγώγιμα προϊόντα του τόπου μας, με σημαντική ανταπόκριση και στην αγορά του εξωτερικού.

Ο πρωτογενής τομέας και η τοπική επιχειρηματικότητα αποτελούν προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, γι’ αυτό και πρέπει να συνεχιστεί η ανοδική πορεία, για να βρίσκεται η Φθιώτιδα πάντα μπροστά, τώρα πιο δυνατά.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ιούνιος!!! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!

  1η Ιουνίου! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!!!! Με τον Ιούνιο ξεκινά το καλοκαίρι και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *