25 συλλήψεις μετά από εφόδους σε οίκους ανοχής της Αθήνας

Ειδική επιχείρηση της Αστυνομίας  σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας

Σε 25 συλλήψεις (24 γυναίκες και ένας άνδρας) προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου.

Σε βάρος των συλληφθέντων, όπως αναφέρει το news.gr,  σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν στοχευμένοι έλεγχοι σε 9 οίκους ανοχής για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και τον έλεγχο της νομιμότητας λειτουργίας τους.

Επιπλέον, από κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε 8 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας και ελέγχθηκαν 8 θαμώνες και παρευρισκόμενοι σε αυτά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δες επίσης

ΕΛΑΣ: Συνέντευξη τύπου για τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Στις 9/9/2026   Η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΕΛΑΣ και πρώην Πρωθυπουργού κ. Αλέξη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *