Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε Δομοκό, Νέο Μοναστήρι και Ομβριακή ο Γ. Σαρακιώτης με κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

Στη βόρεια Φθιώτιδα πραγματοποίησε περιοδεία ο Γιάννης Σαρακιώτης

Τον Δομοκό, το Νέο Μοναστήρι και την Ομβριακή επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης μαζί με τον συνυποψήφιό του Απόστολο Αγγελακόπουλο και μέλη της Ο.Μ. Δομοκού.

Τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία συνομίλησαν με αγρότες και επαγγελματίες της περιοχής, ενώ μετέβησαν στο Δημαρχείο Δομοκού, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.), καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αγρότες, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και πολίτες ανέφεραν στα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία τα σημαντικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και σχετίζονται πρωτίστως με το αυξημένο κόστος παραγωγής λόγω των υπέρογκων αυξήσεων σε αγροτικά εφόδια, ζωοτροφές, λιπάσματα και σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Παράλληλα, επισημάνθηκε το υψηλό ενεργειακό κόστος, εξαιτίας του οποίου αρκετές επιχειρήσεις έχουν περιέλθει σε μη βιώσιμη κατάσταση.

 

Όπως τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας:

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων για τα πολλαπλά προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, αλλά και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Ο ανασχεδιασμός της νέας ΚΑΠ, η ρύθμιση των αγροτικών χρεών, η ανακατεύθυνση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, η κινητοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων όπως οι μικροπιστώσεις και η Αναπτυξιακή Τράπεζα και η επιδότηση στην αγορά εφοδίων αποτελούν πλέον “όρους επιβίωσης” της υπαίθρου και μέτρα, που πρέπει άμεσα να ληφθούν σε συνδυασμό με τη μείωση του ΕΦΚ στα κατώτερα επίπεδα της Ε.Ε. και του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο μπάσκετ στη Λάρυμνα

  Εγκαίνια Γηπέδου Μπάσκετ στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Λάρυμνας του Δήμου Λοκρών Ο Δήμος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *