Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στον ΕΛΓΑ Λαμίας ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρ. Σταϊκούρας

Το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Λαμίας επισκέφθηκε  την Παρασκευή  23/12/2022  ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Υπουργός συναντήθηκε με τη Διευθύντρια και το στελεχιακό δυναμικό της υπηρεσίας, με τους οποίους συζητήθηκαν ζητήματα του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων.

Με την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, σήμερα καταβλήθηκε το ποσό των 48,3 εκατ. ευρώ σε 22.095 δικαιούχους αγρότες, οι οποίοι αποζημιώνονται για ζημιές στις καλλιέργειες φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, του έτους 2022. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά καταβάλλονται αποζημιώσεις εντός του έτους κατά το οποίο προκλήθηκαν οι ζημιές.

Με συνέπεια στις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και τη στήριξη της Διοίκησης και του στελεχιακού δυναμικού του ΕΛΓΑ, οι αποζημιώσεις εξοφλήθηκαν σε μία δόση, στο 100% της αξίας τους. Τέλος, αναλήφθηκε σχετική πρωτοβουλία από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα Κρατικής Αρωγής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο και τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ, ώστε να προχωρήσουν οι αποζημιώσεις για φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, που εκκρεμούν από τη θεομηνία «Ιανός».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του πρώην Δημάρχου, Δ. Θωμά

Άγνωστο τι συνέβη και κάηκε το σπίτι… Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης 31/1/2023 στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *