Δευτέρα , 4 Μαρτίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Στυλίδα: Συνάντηση Γιάννη Οικονόμου με Γιάννη Αποστόλου

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου συνάντησε τον νέο Δήμαρχο Στυλίδας κ. Γιάννη Αποστόλου.

Μία θερμή εθιμοτυπική συνάντηση που όμως υπήρξε και μία ουσιαστική συζήτηση για θέματα του Δήμου Στυλίδας.

Ενημερώνει σχετικά ο κ. Οικονόμου για την συνάντηση που είχε τόσο με τον κ. Αποστόλου όσο και με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Συλλόγου Γεωπόνων Φθιώτιδας:

Στο πλαίσιο των συναντήσεών μου με τους νεοεκλεγμένους Δημάρχους της Φθιώτιδας, την Παρασκευή, είχα την πρώτη μου συνάντηση με τον Δήμαρχο Στυλίδας, κ. Γιάννη Αποστόλου και στελέχη της δημοτικής αρχής.
Συζητήσαμε για τον τρόπο συνεργασίας μας και την δυνατότητα συμβολής από την πλευρά μου στο σχεδιασμό, διεκδικηση και υλοποίηση των στόχων του Δήμου.

Ενημερώθηκα για τις προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής τόσο σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση άμεσων αναγκών όσο και για ζητήματα στρατηγικής.

Τα θέματα του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα το πρόβλημα της ακαρπίας, τα έργα υποδομών με έμφαση τα αρδευτικά δίκτυα, η ανάγκη διενέργειας διερευνητικών γεωτρήσεων και η λειτουργία και ο εκσυγχρονισμός των αντλιοστασίων αποτελούν βασικά ζητήματα.

Συζητήσαμε επίσης για το λιμάνι της Στυλίδας, την ολοκλήρωση των αλιευτικών καταφυγίων και τις παρεμβάσεις στο δίκτυο αποχέτευσης σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου.

Επίσης, στη Λαμία, συνάντησα τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Συλλόγου Γεωπόνων Φθιώτιδας. Συζητήσαμε για τα ζητήματα που απασχολούν τον επιστημονικό κλάδο, τους γεωπόνους, τους γεωτεχνικούς, αλλά και συνολικά τον αγροτικό κόσμο.
Ενημερώθηκα για τις πρωτοβουλίες του συλλόγου σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς της περιοχής μας. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι κάναμε μια παραγωγική κουβέντα για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, τις στρεβλώσεις, τις προκλήσεις και τις σημαντικές αλλαγές που είναι ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα.
Ιδιαίτερα στην κατεύθυνση αυτή συμφωνήσαμε να αναπτύξουμε κοινές δράσεις το επόμενο διάστημα.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Βίντεο – ντοκουμέντα με τους τρομοκράτες να βάζουν τη βόμβα σε τράπεζα – Έδιωξαν περαστικούς λίγο πριν την έκρηξη

Στο φως έρχονται νέα ντοκουμέντα από το χτύπημα σε τράπεζα στα Πετράλωνα. Πρόκειται για τρία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *