Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Θωμάς Κοντούνης – Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: “Δημιουργήσαμε μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης – Συνεχίζουμε όλοι μαζί!!!”

 

Ο Αντιδήμαρχος  Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό της Αθανασίας Στιβακτή “Ένας Δήμος… Ένα Μέλλον!”, κ. Θωμάς Κοντούνης, αναφέρεται στην υποψηφιότητα του στις εκλογές του Οκτώβρη 2023.

Με “όπλα” του πλέον την σχετική εμπειρία στα αυτοδιοικητικά σε σημαντικές θέσεις ευθύνης στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας και το αυτοδιοικητικό του έργο  με υπευθυνότητα, ο Θωμάς Κοντούνης από το Ζέλι, δηλώνει παρών στις εκλογές ώστε να συνεχίσει την προσφορά του στο τόπο  και στους δημότες.

Αναφέρει σχετικά:

“Εδώ και 4 χρόνια πορευτήκαμε μαζί κάθε μέρα αδιαλείπτως, σε καλές στιγμές αλλά και σε δύσκολες.

Δημιουργήσαμε μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης, αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης.

Λαμβάνοντας υπόψιν λοιπόν, όλα αυτά που καταφέραμε μαζί, την ανάγκη να συνεχίσω να ΥΠΗΡΕΤΩ τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, αλλά και το γεγονός πως με την αποκτηθείσα πλέον εμπειρία μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, δηλώνω με απόλυτη σεμνότητα, ταπεινότητα αλλά και περίσσιο θάρρος, παρών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Σας ευχαριστώ για όλα.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για “Έναν Δήμο… Ένα Μέλλον!”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League

  Εκτός έδρας έχει αγώνα η Λαμία για την επόμενη αγωνιστική   Το Σάββατο 23/9/2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *