Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει για τις συμμετοχές στην 85η Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η σχετική ενημέρωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, για τη δυνατότητα συμμετοχής στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Ελλάδα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προτίθεται να επιδοτήσει μεγάλο μέρος της συμμετοχής των μελών του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση.

Όσες επιχειρήσεις – μέλη μας επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το αργότερο έως τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 (Υπεύθυνος επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου – τηλ. 2231022112, 6972927017 e-mail: info@fthiotidoscc.gr, christoforos.papavasiliou@gmail.com).

Με δεδομένο τα συγκεκριμένα τετραγωνικά μέτρα, το έντονο ενδιαφέρον για την εκδήλωση και με σκοπό την άρτια διοργάνωση της συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετάσχουν.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία – ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Στο ΔΑΚ η Λαμία απέναντι στον ΠΑΟΚ Στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος  Διάκος” την Πέμπτη 9/2/2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *