Breaking News

Τραγωδία: Οδηγοί τσακώνονταν στο δρόμο και τους παρέσυρε φορτηγό, νεκρός ένας 34χρονος – Σοβαρά τραυματισμένη η 46χρονη αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο

Σε τραγωδία κατέληξε η άγρια συμπλοκή δύο οδηγών, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (05.04.25) στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο δρόμο προς Νικήτη, κωμόπολη του δήμου Σιθωνίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο.

Η συμπλοκή συνέβη, όταν οι δύο οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου στη Χαλκιδική, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Πιο αναλυτικά, στις 4 τα ξημερώματα προς Σάββατο περιπολικό σταμάτησε στο σημείο, ώστε γυναίκα αστυνομικός να παρέμβει στον καβγά των δύο ανδρών.

Ο οδηγός του περιπολικού έριξε τα φώτα στον δρόμο για να μπορέσει να πλησιάσει η 46χρονη ανθυπαστυνόμος τους δύο άνδρες, που τσακώνονταν.

Εκείνη τη στιγμή διερχόμενο φορτηγάκι που μετέφερε ψάρια, παρέσυρε τους δύο οδηγούς, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας, ηλικίας 34 ετών, αλλά και να τραυματιστεί σοβαρά η 46χρονη ανθυπαστυνόμος.

Ο οδηγός του περιπολικού προσπάθησε να κάνει ΚΑΡΠΑ στον 34χρονο, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η 45χρονη αστυνομικός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Παπανικολάου, έχοντας υποστεί σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, σε ολόκληρο το σώμα της και στη σπονδυλική στήλη.

Την ίδια ώρα, ο 62χρονος οδηγός του φορτηγού κρατείται και εξετάζεται από αστυνομικούς στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας.

Καβγάδισαν δύο φορές, λένε μάρτυρες στην περιοχή

Σύμφωνα με μαρτυρίες από περίοικους, οι δύο νεαροί διασκέδαζαν σε μαγαζί της περιοχής, όταν για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν άγρια.

Όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι μάρτυρες, ο 34χρονος χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι, πήγε στο κέντρο υγείας της περιοχής, εκεί δεν τον δέχτηκαν και του είπαν να πάει στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

 

Πηγή:  newsit.gr

Δες επίσης

Κιβωτός του Κόσμου: Σε δίκη για οικονομικές ατασθαλίες και ξέπλυμα χρήματος ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Ακόμα μια δίκη για βαριά κακουργήματα έχει να αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα ο πατέρας Αντώνιος. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *