Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΒΙΝΤΕΟ – Δήμος Μακρακώμης – “Σκάνδαλο η αγορά του Χριστουγεννιάτικου στολισμού…”

Με πολλές κριτικές για την διαχείριση της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης την Πέμπτη 30/12/2021.

Η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κα Χαρά  Δελικούρα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης, μεταξύ άλλων κάνει λόγο για  μεγάλο σκάνδαλο,  η αγορά του φετινού Χριστουγεννιάτικου στολισμού… 

Σημειώνεται η  πρώτη Επιτροπή παραλαβής για τον στολισμό,  δεν το παρέλαβε και αν το παρέλαβε το έκανε με επιφύλαξη. Με την έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  όρισε δεύτερη Επιτροπή στο “άψε σβήσε” στις 29/12/2021 για να τα σουλουπώσει….

Πότε πρόλαβε αυτή η Επιτροπή να τρέξει σε όλα τα χωριά – μέσα σε δύο λεπτά- να μετρήσει τον φετινό στολισμό και να τον παραλάβει, είναι ένα μεγάλο ερώτημα και πολύ επιλήψιμο. Ως διαδικασία  έγινε “άρπα κόλα” για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνετε…

Εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή στα όσα ακούστηκαν και στα οποία δεν έδωσε καμία σαφή απάντηση….Η αντιπολίτευση αναφέρεται και στις κατατμήσεις και τον απαράδεκτο τρόπο που γίνονται και  “φεύγουν” από τον Δήμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που κατέγραψε ο www.fonografos.net από την  συνεδρίαση και αναμένονται τα υπόλοιπα βίντεο με το νέο έτος:

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εξελίξεις για το οδικό έργο Μπράλος – Άμφισσα

Στο ΕΣΠΑ το οδικό τμήμα Μπράλος – Άμφισσα του άξονα Λαμία – Ιτέα – Αντίρριο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *