Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δ.Σ. Δήμου Μακρακώμης: Μισή ώρα για το αν θα συζητηθεί καταγγελία για την συμπεριφορά του Αναπληρωτή Δημάρχου

Να ευτελίσουν μία καταγγελία προσπάθησε η Δημοτική Αρχή (28/1/2022)που αφορούσε τον Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Πάνο Κοντογεώργο και ζητούσε την αποδοκιμασία της συμπεριφοράς του – δείτε εδώ σχετικά –  από το  Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης. 

Η καταγγελία του Τοπικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Καραντζούνη αφορά την απρεπή και απαράδεκτη συμπεριφορά του Αναπληρωτή Δημάρχου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μακρακώμης διαφάνηκε να μην στέκεται στο ύψος των περιστάσεων καθώς συνεχώς ο Αναπληρωτής Δημάρχου ήταν δίπλα και πίσω του για να κάνει τον υποβολέα. Δηλαδή αυτόν που αφορούσε η αποδοκιμασία, έλεγε πώς θα γίνει για να μην γίνει!

Η Αντιπολίτευση ευτυχώς επέμενε αρχικά να διαβαστεί η καταγγελία και στην συνέχεια να μπει ως έκτακτο θέμα, πράγμα που πέρασε μισή ώρα έως να αποφασίσουν να μπει σε ψηφοφορία. Με κάθε τρόπο η Δημοτική Αρχή με προφάσεις και υπεκφυγές προσπαθούσε να το αποφύγει.

Κατά την ψηφοφορία δε, ακούστηκαν πράγματα από Δημοτικούς Συμβούλους όπως να μην συζητηθεί διότι δεν το γνωρίζουν ως περιστατικό! Και πως θα το γνώριζαν! Άρα η δικαιολόγηση τους ήταν προσχηματική και ήθελαν να το «θάψουν».

Το σημαντικό όμως είναι,  δεν έπαιρναν θέση όσοι από τους Συμβούλους ήταν παρόντες στη συγκεκριμένη συνεδρίαση που έγινε το επεισόδιο.

Κατά την ψηφοφορία, υπερψηφίστηκε να συζητηθεί η καταγγελία ως πρώτο έκτακτο θέμα.

Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο λεπτό προς λεπτό που είναι αδιάψευστος μάρτυρας τι έγινε – για να δείτε και να γνωρίσετε τι ειπώθηκε επ’ ακριβώς μέχρι την ψηφοφορία και θα θέλαμε τα σχόλια σας.

Κατόπιν θα σας παρουσιάσουμε το έκτακτο θέμα που αφορούσε την συζήτηση για την συγκεκριμένη καταγγελία.

Σε επόμενο άρθρο θα παρουσιαστεί τι ειπώθηκε στην συνέχεια.

 

Δείτε εδώ τι ανέφερε ο αναπληρωτής Δημάρχου σε κοινωνικό δίκτυο.

Η καταγγελία του Τοπικού Συμβούλου:

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Τα δρομολόγια των κινητών Αστυνομικών μονάδων έως 11/12

Αναλυτικά τα δρομολόγια των κινητών Αστυνομικών μονάδων για την εβδομάδα από 5 έως 11-12-2022 “Παρακαλούμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *