Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Β. Στεργίου, Γ. Συκιώτης, Θ. Ζεκεντές συναντήθηκαν με τον Γ. Οικονόμου στο Μέγαρο Μαξίμου

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη Δημάρχων της Φθιώτιδας στο Μέγαρο Μαξίμου, στο γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Γιάννη Οικονόμου.

Στη συνάντηση συγκεκριμένα, συμμετείχαν οι  Δήμαρχοι  Στυλίδας κα Βιργινία στεργίου, Λοκρών κ. Θανάσης Ζεκεντές και Καμένων Βούρλων κ. Γιάννης Συκιώτης  ενώ επίσης παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων [ΥΠΑΑΤ ] κ. Δημήτριος Παπαγιαννίδης.

Σκοπός της συνάντησης  ήταν η ενημέρωσή  για την επικείμενη πρόσκληση του ΥΠΑΑΤ σχετικά με την Αγροτική Οδοποιΐα, τις βελτιώσεις των υποδομών που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και των εγγείων βελτιώσεων, πρόγραμμα το οποίο συγχρηματοδοτείται και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Η κα Βιργινία Στεργίου σημειώνει σχετικά:
“Ο Δήμος Στυλίδας, είναι πάντα παρόν σε κάθε πρόσκληση που αφορά στην ανάπτυξη ή τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Θα καταβάλλουμε και στην περίπτωση αυτή κάθε δυνατή προσπάθεια για να προετοιμάσουμε και να καταθέσουμε εγκαίρως τις αντίστοιχες ώριμες μελέτες προς ένταξη στο εν λόγω πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για την πρωτοβουλία και την παρουσία του και τον κ. Γενικό Γραμματέα για την ενημέρωση και τις κρίσιμες επισημάνσεις του για τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα.”

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Κ. Μαρκόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ Σήμερα 4/2 είναι η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *