Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ο Πρόεδρος Σπερχειάδας “σέρνει” το θέμα για αξιοποίηση της “Ποτίστρας Τσατσάνη”…

Αδιόρθωτος ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας…. “Έκλεψε” ακόμη εισήγηση θέματος…Πλήρης αδράνεια επί των ζητημάτων της πόλης

Σε κάθε περίπτωση δείχνει την εμπάθεια του… Το ίδιο έκανε και στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου στις 26/2/2021 …

Αρχικά με το θέμα που αφορά την αξιοποίηση της Ποτίστρας Τσατσάνη που ως  αίτημα από το Κτήμα Κουφωδένδρων έχει πρωτοκολληθεί εδώ και καιρό (από τον Αύγουστο του 2020) στο Δήμο Μακρακώμης και στην Κοινότητα έχει κοινοποιηθεί… Ο  Πρόεδρος το έφερε ως θέμα και μάλιστα ήταν και εισηγητής, ενώ σημειώνεται ότι ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καραντζούνης είναι ταμίας στο Συνδιόκτητο Κτήμα Κουφοδένδρων και γνωρίζει πολύ καλά το θέμα εξ αρχής και ήταν εξ αυτών εμπνευστής του.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Να  θυμίσουμε στους δημότες και αναγνώστες ότι η Ποτίστρα Τσατσάνη θα είναι η αφετηρία των μονοπατιών για τον Γουλινά και τα χωριά Ινάχου που ήδη δρομολογεί η Δημοτική Αρχή. Η Διοίκηση του Κτήματος Κουφωδένδρων παραχώρησε σχετική άδεια για να “περάσει”  μονοπάτι. Ούτως ή άλλως ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Καραντζούνης  επισκέφτηκε το σημείο με τον Δήμαρχο Δήμου Μακρακώμης κ. Χαντζή, ο οποίος και δεσμεύτηκε για την συγκεκριμένη αξιοποίηση.

Ο Πρόεδρος έτσι άχαρα «κλέβει» θέματα και τα εισηγείται επιδεικτικά, λες και δεν υπάρχουν άλλα θέματα που μπορεί να θέσει ώστε να δοθούν λύσεις  σε ζητήματα της Σπερχειάδας και να βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών … Ομόφωνα ψηφίστηκε ναι για την αξιοποίηση αλλά όπως είπε ο Πρόεδρος θέλει άδεια από την Τεχνική Υπηρεσία. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού πρώτα πρέπει να αποφασίσει σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως και να έχει  ο Πρόεδρος, γιατί δεν τα έπραξε όλα αυτά νωρίτερα αφού είχε την εισήγηση εδώ και 6 μήνες αλλά  τώρα μετά από τόσο καιρό  ενώ σε άλλες περιπτώσεις παίρνει πρωτοβουλίες για μπουλντόζες και κάνει εργασίες χωρίς όμως να τηρούνται διαδικασίες και καθαρά για εξυπηρέτηση ρουσφετιών…

Πρόεδρε, στο σημειώνουμε ξανά, πρώτα πρέπει να αποφασίσει σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο και μετά να κινηθούν οι όποιες διαδικασίες.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γοργοπόταμος: Γιόρτασαν και τίμησαν την 80η επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας [ΦΩΤΟ]

Με κάθε επισημότητα, την Κυριακή 27/11/2022 γιορτάστηκε και τιμήθηκε η 80η επέτειο της ανατίναξης της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *