Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τι πρέπει να πάρεις όταν μετακομίζεις

Όταν μπαίνουμε σε ένα καινούριο σπίτι ξεκινάμε μια ακόμη περιπέτεια. Στο νέο μας σπίτι θα περάσουμε κατά πάσα πιθανότητα ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και πρέπει να το φτιάξουμε συχνά από το μηδέν.

Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνουμε τις αλλαγές και τις προσθήκες που θέλουμε. Ενδεχομένως να φέρουμε στο καινούριο σπίτι αρκετά από τα παλιά μας αντικείμενα. Αν όμως αντέχουμε οικονομικά γιατί να μην επενδύσουμε σε κάτι νέο; Παρακάτω, θα δούμε κάποιες καλές προτάσεις για να αναδείξουμε τον νέο μας χώρο.

1. Νέο κρεβάτι

Αν δεν αλλάξουμε και τώρα κρεβάτι, πότε θα αλλάξουμε; Η μετακόμιση είναι η ιδανική ευκαιρία. Ειδικά, αν το παλιό είναι από αρχαιοτάτων χρόνων ή δεν μας αφήνει να απολαύσουμε τον ύπνο και ξυπνάμε πιασμένοι, είναι επιτακτική ανάγκη. Ο καλός ύπνος είναι σημαντικός και συμβάλει στο να έχουμε καλή υγεία. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας με ένα δώρο στον εαυτό μας.

2. Έπιπλα κουζίνας

Τα έπιπλα κουζίνας https://www.theodoridi.gr/  πολλές φορές αποτελούν μια πονεμένη ιστορία. Όλο κάτι δεν φτάνει ή κάτι περισσεύει. Το σημαντικό είναι να προσαρμόσουμε τον χώρο στις ανάγκες μας. Είτε αυτό σημαίνει να προσθέσουμε έναν πάγκο που να διαχωρίσει την κουζίνα από το σαλόνι, είτε να προσθέσουμε μερικά επιπλέον ντουλάπια.

3. Σύστημα ασφαλείας

Ένα καλό σύστημα ασφαλείας είναι απαραίτητο. Η εγκληματικότητα έχει ανέβει εδώ και κάποια χρόνια και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να νιώθουμε ότι κινδυνεύουμε. Ένας συναγερμός ή μια κλειδαριά ασφαλείας είναι απλές λύσεις, οι οποίες θα μας κάνουν σίγουρα να κοιμόμαστε πιο ήσυχα. Η αίσθηση της ασφάλειας είναι σημαντική.

4. Πυροσβεστήρας

Κάθε σπίτι πρέπει να έχει έναν πυροσβεστήρα. Ειδικά οι πολυκατοικίες οφείλουν να διαθέτουν έναν για κάθε όροφο. Η φωτιά δεν είναι μόνο απειλητική για την ζωή μας, αλλά και για την περιουσία μας. Μπορεί να καταστρέψει τα πάντα και να καταστήσει τους κόπους μας μάταιους. Τι να κάνουμε τα κρεβάτια, τους καναπέδες και τα έπιπλα κουζίνας, αν είναι να τυλιχτούν στις φλόγες; Ο πυροσβεστήρας θα σβήσει τη φωτιά έγκαιρα και οι πιθανότητες να σωθούν τα πράγματά μας είναι μεγαλύτερες.

5. Σαλόνι

Νέες πινελιές ή μικροέπιπλα θα δώσουν στο σαλόνι μας την αίσθηση του νέου. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλες οι αλλαγές. Ένας – δύο πίνακες, πουφ ή σκαμπο, μία κονσόλα. Το κάθε τι, έχει να προσδώσει κάτι στον χώρο και να μας ανανεώσει.

Το νέο σπίτι θέλουμε να μας χαρίσει ευχάριστες αναμνήσεις που θα κουβαλάμε μια ζωή. Επιπλέον είναι το καταφύγιό μας μετά από μια δύσκολη μέρα. Ας φροντίσουμε από την αρχή να μπούμε με το δεξί.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

EUROBANK: Η επιχειρηματική στρατηγική δανειοδοτήσεων για δημόσια και ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια

EUROBANK|Στρατηγική χρηματοδοτικής στήριξης πέντε πυλώνων πρωτοπόρων σε επενδύσεις για την αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου Τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *