Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Tηλεδιάσκεψη από την Γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία της Ν.Δ. για τα αυτοάνοσα νοσήματα

Στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία-Γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία, σχετικά με τα αυτοάνοσα νοσήματα, με τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον κύριο λόγο είχαν οι σύλλογοι ασθενών.

Το Σύστημα Υγείας μπορεί να βελτιώνεται, ώστε να προσφέρει ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης, όταν με συστηματικό τρόπο ακούει τις απόψεις εκείνων που το χρειάζονται, δηλαδή των ασθενών.

Συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Α.μεΑ. (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) – NCDP Γιάννης Λυμβαίος, η Πρόεδρος της Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ΕΛ Ε ΑΝ Α Αθανασία Παππά, η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ» Θάλεια Γεώργα και Γεωργία Ρηγοπούλου, ο καθηγητής Ρευματολογίας ΕΚΠΑ κ. Μενέλαος Μανουσάκης και ο Διευθυντής Ρευματολογικής Κλινικής στο 401 ΓΣΝΑ κ. Δημήτρης Κάσιμος. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν και οι βουλευτές Δωδεκανήσων Βασίλης Υψηλάντης και Ιατριδη Μικα.

https://www.facebook.com/Stergiou.George/posts/393749095403216

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΑΑΔΕ: Προσοχή για απόπειρα εξαπάτησης μέσω email

H Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει κακόβουλες ενέργειες  στα email: “Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *